Anlık Bildirim

Assassin's Creed'in yeni oyunundan ilk bilgiler geldi: Bağdat'ta geçecek

Ubisoft'un popüler oyunu Assassin's Creed'in yeni oyunundan ilk bilgiler geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı. Şu anda söylenti olarak kalan bilgilere göre oyun Bağdat'ta geçecek.

Assassin's Creed'in yeni oyunundan ilk bilgiler geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft'un yaptığı, oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Assassin's Creed'in yeni oyunundan ilk bilgiler geldi. 

Gizlilik Odaklı Olacak

Bloomberg ve EuroGamer'ın haberine göre Assassin's Creed'in yeni oyununun kod ismi Rift. Bu yeni oyun aslında tam olarak bir ana oyun konumunda olmayacak. Daha öncesinde Valhalla'nın ek paketi olarak düşünülen bu Rift kod adlı bu projenin bağımsız bir oyun olmasına karar verildi. Kısaca ana karakterimiz Valhalla'daki Basim karakteri olacak ve EuroGamer'ın haberine göre oyun Bağdat'ta geçecek.

İlk bilgilere bu oyun büyük bir oyun olmayacak. 2022'nin sonu veya 2023'ün başında çıkması beklenen oyunun gizlilik odaklı daha küçük bir yapım olması bekleniyor. Bildiğiniz üzere Ubisoft şu anda birçok farklı dönemde geçecek olan "live service" tarzında, yani online olacak bir oyun üzerinde çalışıyor. Assassin's Creed Infinite isimli bu oyunun öncesinde boşluğu doldurması için de Rift isimli bu proje çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20747 kez okundu.
23 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Assassin's Creed, ubisoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim