Anlık Bildirim

Oyun dünyasının yeni gündemi: Amazon'un yayınladığı MMO oyun Lost Ark

Amazon'un yayıncılığını yaptığı MMo türündeki yeni oyun Lost Ark, oyun dünyasının yeni gündemi konumunda. Dün Amerika ve Avrupa'da yayınlanan oyun anlık 500.000 oyuncuyu geçti.

Oyun dünyasının yeni gündemi Amazon'un yayınladığı MMO Lost Ark Tam Boyutta Gör

Geliştiricliğini Smilegate RPG'nin yaptığı Lost Ark, dün Amerika ve Avrupa'da yayınlandı. Yayınlanmasıyla da popülerliğinin sinyalini verdi.

İlk Günden 500.000 Eş Zamanlı Oyuncu

Lost Ark dün Amerika ve Avrupa'da Steam üzerinden yayınlandı. Yayınlanmasıyla birlikte de Steam'de eş zamanlı olarak 532.476 oyuncuya ulaştı. Aynı sırada Twitch üzerinde ise 1.273.119 kişi tarafından izleniyordu. MMO türündeki oyun aslında geçtiğimiz yıllarda Kore'de yayınlanmıştı ki zaten oyun bir Kore oyunu. Şimdi ise Amazon, oyunun Batı'daki yayıncılığını üstleniyor.

Lost Ark daha ilk günden yakaladığı oyuncu sayısıyla kesinlikle önümüzdeki birkaç haftanın en popüleri olma konusunda büyük aday. Oyunun şu anda sadece ön sipariş verenler için çıkış yaptığını da hatırlatalım. Oyun, 11 Şubat'ta tüm kullanıcılar için ücretsiz olarak erişime açılacak. Ücretsiz olarak erişime açılmasıyla da büyük bir ihtimalle Steam'in eş zamanlı en çok oyuncuya sahip oyunlarından biri haline gelecek. Amazon'un hem geliştiriciliğini hem de yayıncılığını yaptığı New World de bu tarz bir başarı yakalamıştı.

Ancak bu oyun da aynı New World gibi bazı sunucu sorunlarıyla çıkış yaptı. Umuyoruz ki bu sorunlar 11 Şubat'a kadar düzelir çünkü o gün oyuna ciddi bir talep oluşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8065 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lost ark, amazon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim