Anlık Bildirim

Assassin's Creed serisinin eski baş yazarı Ubisoft'a döndü

Assassin's Creed Revelations, Black Flag, Unity, Origins ve Valhalla'nın hikaye ve diyaloglarını yazan isim Darby McDevitt, 7 aylık ayrılığın ardından Ubisoft'a döndü.

Assassin's Creed serisinin eski baş yazarı Ubisoft'a döndü

Oyun dünyasının en popüler oyun serilerinden biri olan Assassin's Creed bildiğiniz gibi Ubisoft'un en önemli serilerinden birisi. Ubisoft için önemli bir isim olan Darby McDevitt geçtiğimiz aylarda şirketten ayrılmıştı. Ancak şimdi fikri değişmiş gibi duruyor.

Darby McDevitt Ubisoft'a Döndü

Assassin's Creed Revelations, Black Flag, Unity, Origins ve Valhalla'nın hikaye ve diyaloglarını yazan isim Darby McDevitt, 10 yıldan fazla bir süre Ubisoft'ta çalışmış ve geçtiğimiz mart ayında Ubisoft'tan ayrılmıştı. Ancak geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamalara göre Darby McDevitt, 7 aylık ayrılığın ardından Ubisoft'a döndü.

Darby McDevitt, mart ayında yeni bir maceraya çıkmak istediğini belirtmişti. Görünen o ki yeni maceraları Darby McDevitt'i pek de memnun etmemiş. Şu anda ana seriye bağlı resmi olarak duyurulmuş yeni bir Assassin's Creed oyunu ne yazık ki yok. Ancak online odaklı bir Assassin's Creed oyununun geliştirildiği biliniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim