Anlık Bildirim

ASUS ROG Phone 5 resmen onaylandı: 6.000 mAh bataryalı oyuncu telefonu

Tayvanlı teknoloji devi ASUS, geçen yıl piyasaya sürdüğü ROG Phone 3'ün devam modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Dört rakamını atlayan şirket karşımıza ROG Phone 5 ile çıkacak.

ASUS ROG Phone 5 resmen onaylandı: 6.000 mAh bataryalı oyuncu telefonu Tam Boyutta Gör

ASUS, 2020 yılının Temmuz ayında oyun odaklı ROG Phone 3'ü duyurmuştu. Yeni bilgilere göre Tayvanlı üretici geçen yıl piyasaya sürdüğü cihazın devam modelini çıkarmaya hazırlanıyor. ROG Phone 5 resmi olarak onaylandı.

Çinli sosyal ağ Weibo'daki resmi ASUS sayfasında yayınlanan teaser, şirketin yakında ROG Phone 5'i tanıtacağını doğruluyor. Uzak Doğu ülkelerinde 4 rakamı ölümü çağrıştırdığı için (Tetrafobi) ASUS dördüncü modeli atlayacak.

ASUS ROG Phone 5 resmen onaylandı: 6.000 mAh bataryalı oyuncu telefonu Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki ay tanıtılabilir

ASUS ROG Phone 5'in bu yıl Mart ayında tanıtılması bekleniyor. Ancak kesin lansman tarihi konusunda bir bilgi yok. Yakında çıkış yapacak oyuncu telefonu TENAA, 3C, MIIT dahil olmak üzere birçok sertifikasyon kurumunun web sayfasında ortaya çıktı.

Cihaz muhtemelen ROG Phone 3 ile benzer bir tasarıma sahip olacak. Ayrıca 144 Hz tazeleme oranı sunan 6.78 inç AMOLED ekran, Snapdragon 888 işlemci, 16 GB'a kadar RAM, üçlü arka kamera sistemi ve 65W hızlı şarj destekli 6.000 mAh pille gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim