Anlık Bildirim

Asus ROG Phone 7'nin kilit özellikleri ortaya çıktı

Asus’un yeni oyun telefonu ROG Phone 7, kıyaslama ve sertifikasyon sitesinde göründü. Asus ROG Phone 7’nin temel özellikleri belli oldu.                         
asus rog phone 7 geekbench skoru ve 3c sertifika sitesi Tam Boyutta Gör
Asus’un gelecek oyuncu telefonu ROG Phone 7, Geekbench ve 3C sertifikasyon sitesinde göründü ve bazı önemli detayları ortaya çıktı.

ASUS ROG Phone 7 Geekbench skoru

asus rog phone 7 geekbench Tam Boyutta Gör
AI2205_B model numarasıyla Geekbench’te görünen ROG Phone 7, 3.19GHz’a kadar saat hızına sahip sekiz çekirdekli Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisini taşıyor. 16GB RAM ile görünen telefon, Android 13 işletim sistemiyle gelecek gibi görünüyor; tabii ki Asus’un kendine özel ROG arayüzünde çalışıyor. Telefonun Geekbench skoru; tek çekirdek için 2022, çok çekirdek için 5719 puan.

ASUS ROG Phone 7, 3C sertifikasyon sitesinde

asus rog phone 7 3C sitesi Tam Boyutta Gör
AI2205_A model numarasıyla 3C veritabanında tespit edilen ROG Phone 7, 65W’a kadar şarj hızlarına ulaşacak. AI2205_A, küresel pazarda satılacak model, AI2205_B ise Çin’de satılacak model.

Bu arada, geçtiğimiz günlerde AI_2205D model numarasıyla Geekbench’te görülen ROG Phone 7D de Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek. Hatırlanacağı üzere geçen yılki D modelleri MediaTek Dimensity yonga seti ile gelmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim