Anlık Bildirim

Asus ROG Thor 1000W Platinum II güç kaynağı duyuruldu

Asus ROG Thor 1000W Platinum II güç kaynağı 700W seviyesine kadar çok sessiz fan performansı ile dikkat çekiyor. Ayrıca daha büyük ısı dağıtıcı alanına sahip.   

Asus ROG Thor 1000W Platinum II Tam Boyutta Gör

Asus’un oyuncular tarafından beğenilen ROG Thor güç kaynağı serisi ikinci nesli ile devam ediyor. Tasarımı daha da geliştiren Asus verimlilik ve performans tarafında önemli kazanımlar elde etmiş. 

Asus ROG Thor 1000W Platinum II özellikleri neler?

Asus ROG Thor 1000W Platinum II güç kaynağı tek bir +12 V hat tasarımına sahip. Aşırı voltaj, düşük voltaj, aşırı ısınma, kısa devre gibi genel enerji problemlerine karşı koruma mevcut. 80 Plus Platinum ile belirli senaryolarda yüzde 90 enerji verimliliği yakalanıyor. 

Gövde içerisinde daha büyük bir ısı dağıtıcı var ve soğutma yüzeyi neredeyse ikiye katlanmış. Tek bir 135mm Asus Axial-Tech fan soğutma görevini yerine getiriyor. 500W seviyesine kadar fansız soğutma yapılabiliyor. 700W seviyesinde fanlar yüzde 12-15 hızlanıyor. Sonrasında ise hızları artıyor. Sessizlik tarafında Cybenetics Lambda A++ sertifikası mevcut ve 20 desibel altında kalabildiğini gösteriyor. 

24-pin ATX, iki 4+4 pin EPS, bir adet 12-pin Molex microFit 3.0 450 W, altı adet 6+2 pin PCIe, 12 adet SATA, 3 adet Molex ve bir Berg bağlantısı yer alan Asus ROG Thor 1000W Platinum II modeli RGB desteğine de sahip. Satışlar 10 yıllık garanti ile başlayacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim