Anlık Bildirim

Atari, NFT'leri ganimet kutuları ile birleştiriyor

Büyük markaların NFT sistemine dahil olmaları ile beraber Atari'den de yanıt gecikmedi. NFT sistemini ganimet kutuları ile birleştiren Atari, GFT isimli hediye edilebilir kutular piyasaya sürücek.

Atari, NFT içeren ganimet kutuları satışa sunacak Tam Boyutta Gör

Son dönemlerde oldukça popüler olan NFT sistemini farklı bir şekilde değerlendirmeyi planlayan Atari, içerisinde NFT bulunan ve hediye edilebilir ganimet kutuları piyasaya sürecek.

NFT'ler GFT'ye dönüşüyor

Yeni proje için Republic Realm ile ortaklık kuran oyun şirketi, GFT olarak adlandırılan hediye kutularının ilk serisinde şirketin 50.yılına özel retro oyunlarından ilham alınan 10 NFT’den birini kullanıcılara sunacak. Bununla birlikte kutular yalnızca belirtilen bir tarihte açılabilecek.

Yeni projenin Atari'nin ilk kripto hareketi olmadığını söyleyebiliriz. Ekim 2020'de şirket, kendi kripto para birimi olan Atari Token'ı piyasaya sürmüştü. 1 Şubat 2022 tarihinden itibaren satışa sunulması beklenen yeni ganimet kutuları ise GFT Shoppe üzerinden satın alınabilecek ve sıradan, nadir ve epik olarak kategorilere ayrılacak.

Atari markasının video oyunlarıyla özdeşleştiğini ve video oyunların da metaverse'in bel kemiği olduğunu düşünen Atari CEO'su Wade Rosen, "Atari'nin 50. yıl dönümünü anmak için yeni bir teknolojik yenilik çağını başlatmaktan ve aynı zamanda modern video oyunu endüstrisini başlatan markayı onurlandırmaktan daha iyi ne olabilir'' sözlerini dile getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim