Anlık Bildirim

Atari kararını değiştirdi! PC ve konsollar için oyun yapmak istiyorlar

Oyun dünyasının en eski şirketlerinden olan Atari, daha öncesinde mobil oyun yapmak istediğini açıklamıştı. Şimdi ise bu karardan vazgeçtiğini, PC ve konsollar için oyun yapmak istediklerini açıkladı.

Atari PC ve konsollar için oyun yapmak istiyor Tam Boyutta Gör

Oyun sektörünün en eski şirketlerinden birisi olan Atari'nin zamanında ne kadar büyük bir marka haline geldiğini biliyoruz. Özellikle ülkemizde Atari konsollarıyla oynamasak bile markanın büyüklüğü sebebiyle NES konsolunu da Atari diye anmıştık. Her ne kadar Atari zamanında bu kadar büyük bir şirket olsa da son dönemde bu popülerliğini yitirmiş durumda. Yine de bir şekilde oyun sektöründe varlar.

Atari, PC ve Konsollar İçin Oyun Yapmak İstiyor

GI.biz'in geçtiğimiz saatlerde yaptığı habere göre Atari artık konsollar ve PC için oyun yapmak istiyor. Atari daha öncesinde mobil için oynaması ücretsiz oyunlar yapacağı bir yönde ilerleyeceğini açıklamış ve bu yönde ilerlemişti. Ayrıca yeni konsolları Atari VCS'i de çıkartarak retro tarafına da ağırlık vermişlerdi. Ancak şimdi kararları değişti. 

GI.biz'in haberine göre şirket artık mobil taraf için değil konsollar ve PC için oyun yapmak istiyor. Atari CEO'su Wade J Rosen yaptığı açıklamada "Herhangi bir oyunu sunarken amacımız erişilebilir, eğlenceli ve anlamlı oyunlar yapabilmek. Atari'nin özü ve tarihimizi geleceğe bağlayan şey budur. Bu yüzden PC ve konsollar için oyun yapmanın Atari'nin DNA'sını asıl temsil eden şey olduğunu düşünüyoruz." cümlelerini kullandı.

Atari'nin yeni oyun konsolu  Atari VCS de geçtiğimiz aylarda çıkışını yaptı ancak ne yazık ki stok açısından sıkıntılı bir durumda. Konsolun ve aksesuarlarının görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim