Anlık Bildirim

Atatürk’ün kişisel eşyaları NFT oldu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Atatürk’in kişisel eşyaları NFT sergisi olarak Decantraland (MANA) dünyasında yer alan 3 katlı binanın ilk katında ziyaret edilebilecek.

NFT Tam Boyutta Gör

Son dönemde daha çok zenginleşme aracı olarak gösterilen NFT konsepti doğru yerlerde kullanıldığında önemli bir hale gelebiliyor. Yapı Kredi Bankası, Atatürk’ün kişisel eşyalarını NFT olarak sergilemeye başlıyor.

NFT dünyasına Atatürk damgası

Yapı Kredi Bankası yaptığı açıklamada 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Atatürk’in kişisel eşyalarını NFT formatında sergileyeceğini duyurdu. Sergi için Decantraland (MANA) metaverse dünyasında yer alan 3 katlı binanın ilk katı müzeye çevrildi.

Atatürk’e ait kişisel eşyalar arasında madalyalar, kehribar tespih, ahşap baston, gramofon ve Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın gözlük çerçevesi gibi son derece nadide eşyalar bulunuyor.Yapı Kredi binası -112, -43 koordinatlarında yer alıyor.

Bu özel koleksiyonu görmek isteyenler kişiler https://play.decentraland.org adresi üzerinden cüzdan oluşturmadan “Continue as Guest” seçeneğine tıklayarak misafir olarak sergiyi gezebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim