Anlık Bildirim

2024 modelden itibaren Audi araçlara 5G bağlantı geliyor

Audi ve Verizon arasında yapılan bir anlaşma sonucunda 2024 modelden başlamak üzere otomobil üreticisi araçlarına 5G bağlantı getiriyor.                         

Audi, 2024 modelden itibaren araçlarına 5G bağlantısı getiriyor

5G bağlantı özelliği artık araçlara da entegre olmaya başlıyor. Son olarak Audi of America ve Verizon arasında gerçekleştirilen bir anlaşmaya göre 2024 yılından itibaren bazı Audi modellerinde Verizon'un 5G Ultra Geniş Bant ağı desteklenecek.

2024 Audi modellerinde Verizon 5G bağlantısı

Amerikan kablosuz ağ operatörü Verizon tarafından yapılan yeni bir duyuruda Audi'nin 2024 yılından itibaren belirli modellerden başlatılmak üzere araçlara 5G bağlantı desteği sunmak için anlaşma yapıldığı açıklandı.

5G bağlantının araçlarda yer almasının müşteriler için ne anlama geleceğine dair notlar da paylaşan Verizon, bu sayede araçlarda navigasyon sistemlerinde mevcut duruma oranla birçok iyileştirme sunulacağını, müzik ve video akışlarının daha hızlı ve daha kaliteli olacağını ve gelişmiş sürüş ve güvenlik özelliklerine yer verileceğini söyledi.

Ayrıca Audi ve Verizon'un geliştirdiği hücresel araçtan her şeye (C-V2X) teknolojisi, araçların etrafındaki ortamlar hakkında daha fazla bilgi toplamasına olanak tanıdığı için otonom araçlar için kilit bir rol üstlenecek.

Audi, 2015 model A3'le müşterilere araç içi Wi-Fi ve 4G LTE bağlantısı sağlayan ilk otomobil üreticilerinden birisi olmuştu. Otomobil üreticisi, 5G bağlantısında da yine sektörde öncü konumda olmak istiyor.

Kaynakça https://www.engadget.com/audi-5-g-vehicles-212556815.html https://www.verizon.com/about/news/audi-america-verizon-partner-bring-5g-vehicle-lineup Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim