Anlık Bildirim

Avengers üyesi Hawkeye'ın dizisinin çekimleri haftaya başlıyor

Marvel evreninin önemli karakterlerinden biri olan Hawkeye'ın dizisinin çekimleri haftaya başlayacak. Başrolde ise Avengers filmlerinde de karakteri canlandıran Jeremy Renner bulunuyor.

Avengers üyesi Hawkeye'ın dizisinin çekimleri haftaya başlıyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Marvel Sinematik Evreni'nin yeni döneminde sadece filmler değil diziler de bulunacak ve son açıklamaya göre bu diziler, yeni dönemde filmlerden daha ön planda olacak. Bu dizilerina arasında en merak edilenlerden biri olan Hawkeye'ın çekimleri de yakın bir zamanda başlayacak.

Geçtiğimiz haftalarda Hawkeye karakterini filmlerde de canlandıran ve dizide de canlandıracak olan Jeremy Renner'ın rol için tekrar hazırlanmaya başladığını görmüştük. Şimdi ise The Verge editörlerinden Chris Welch, çekimlerin 2 Aralık'ta başlayacağını duyurdu. Yine birkaç gün önce de Jeremy Renner, Hawkeye için yapılan makyajın görüntüsünü paylaşmıştı.

Hawkeye dizisinde Jeremy Renner'ın oynayacağı Hawkeye dışında bir de Kate Bishop karakteri, yani bir diğer Hawkeye da olacak. Ancak o rol için hangi oyuncunun seçildiği henüz belli değil. 8 bölümden oluşacağı bilinen Hawkeye dizisinin 2021 yılında Disney+'ta yayınlanması bekleniyor.

Dizinin konusuna dair net bir açıklama yok ancak çizgi roman dünyasının en önemli serilerinden biri olan Hawkeye - My Life as a Weapon isimli seriden uyarlanacağı düşünülüyor. Bu seri şu anda Türkçe çevirisi ile ülkemizde bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim