Anlık Bildirim

Baldur’s Gate 3, Ağustos ayında erken erişime açılabilir

2018 yılında düzenlenen E3 fuarında duyurulan Baldur's Gate 3 için güzel haberler var. Geliştirici Larian Studios, oyunun Ağustos ayında erken erişime açılabileceğini duyurdu.

Baldur’s Gate 3, Ağustos ayında erken erişime açılabilir Tam Boyutta Gör

İlk kez 2018 yılında düzenlenen E3 fuarında duyurulan Baldur’s Gate 3 için yeni bir video yayınlandı. Divinity: Original Sin serisinden tanıdığımız Larian Studios tarafından geliştirilen oyunla ilgili Cumartesi günü düzenlenen Guerilla Collective online oyun etkinliğinde hayranları sevindirecek bir açıklama da yapıldı.

Geliştirici stüdyo, oyunun Ağustos ayında erken erişime açılabileceğini ifade ederken bu tarihi mümkün olduğunca ötelemek istemediğini dile getirdi. Öteleme olması durumunda bunun sorumlusunun dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi olduğunu belirten Larian, salgın nedeniyle oyunun geliştirilme sürecinde gecikmeler yaşanmaması için ellerinden geleni yaptıklarını söylemiş.

Evden çalışma modelinin şirket için oldukça başarıyla yönetilen bir süreç olduğunun ifade edildiği açıklamada, 18 Haziran’da düzenlenecek ve Kovid-19 pandemisinden etkilenen çocuklara yardım için organize edilen Dungeons&Dragons Live charity etkinliğinde erken erişimle ilgili yeni detaylar paylaşılacağı belirtilmiş.

Baldur’s Gate 3, Ağustos ayında erken erişime açılabilir Tam Boyutta Gör

D&D’nin beşinci sürümü baz alınarak geliştirilen oyun için yayınlanan en son videoya aşağıda göz atabilirsiniz.

Kaynakça https://www.dualshockers.com/baldurs-gate-3-new-trailer-guerrilla-collective/ https://www.polygon.com/2020/6/13/21290216/baldurs-gate-3-larian-release-date-early-access-dungeons-and-dragons Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim