Anlık Bildirim

Ünlü moda markası Balenciaga, Fortnite ürünleri satmaya başladı: Ceket 10.000 TL

Dünyanın en ünlü moda markalarından birisi olan Balenciaga, dünyanın en ünlü oyunlarından FOrtnite'ın resmi ürünlerini satmaya başladı. Fiyatlar bir hayli ilginç.

Balenciaga, Fortnite ürünleri satmaya başladı Tam Boyutta Gör

Şüphesiz şu anda oyun dünyasının en popüler yapımlarından birisi Fortnite. Her popüler yapımda olduğu gibi Fortnite'ta da birçok Fortnite temalı farklı ürünler satılıyor. Genelde kıyafet sektörü ve oyunlar bu konuda bir hayli yakındır. Ancak Fortnite'ın çıkan son resmi ürünleri aslında ne kadar popüler bir oyun olduğunu bizlere tekrar gösteriyor.

1919 yılında tasarımcı Cristóbal Balenciaga tarafından San Sebastián, İspanya'da kurulan ve şu anda Paris'te bulunan dünyaca ünlü moda markası Balenciaga, Fortnite'ın resmi ürünlerini çıkarttı. Balenciaga'nın kendi sayfasında ürünler satışa çıktı ve yüksek fiyatlarına rağmen çok hızlı bir şekilde stoklar tükendi.

Fiyatlar ise Balenciaga klasmanında normal sayılsa da genele bakıldığında pahalı diyebiliriz. Örneğin; ceket 990 Euro, şapka 395 Euro. Ürünlerin Türkiye fiyatı yok, direkt olarak kur üzerinden satılıyor. Bu yüzden de fiyatları ortalama 10 ile çarparak yaklaşık Türkiye fiyatını bulabilirsiniz. Ürünlerin görsellerini ve fiyatlarını aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim