Anlık Bildirim

Barcelona NFT satışları başlıyor

Barcelona içine düştüğü büyük borç batağından kurtulmak için çözüm yolları üretirken NFT bunlardan birisi oldu. Yakın zamanda Barcelona NFT koleksiyonu satışa çıkıyor.

Barcelona NFT Tam Boyutta Gör

Dünya yıldızı Messi’yi elinden kaçıran Barcelona eski günlerini ararken içine düştüğü borç batağından da kurtulmaya çalışıyor. Hali hazırda BAR kripto parası satışta olan Barcelona şimdi de NFT satışlarına başlıyor. 

Barcelona NFT koleksiyonu

Barcelona kulübü yaptığı açıklamada tarihine damga vurmuş anların NFT olarak satışa sunulacağını duyurdu. Daha önce Socios ile anlaşma yapan kulüp bu kez ismi duyulmamış bir platform ile anlaştı. 

Ownix platformu Ethereum ağı üzerinde NFT pazar yerine sahip. Farklı kategorilerde açık arttırmalar ile Batman ve Squid Game gibi pek çok NFT meraklısı ile buluşuyor. Barcelona NFT birimlerini özel bir komite belirleyecek ve sınırlı sayıda tek seferlik açık arttırmalar ile satılacak. 

Ownix daha sonra yaygın dağıtım için sınırlı sayıda NFT parçaları veya koleksiyonları da piyasaya sürecek. Barcelona bu satışlardan ne kadar kazanacak merak konusu ise 1.5 milyar doları aşan borç miktarı kulübü zorlamaya başladı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim