Anlık Bildirim

Power Rangers NFT koleksiyonu geliyor

Oyuncak dünyasının en önemli isimlerinden kabul edilen Hasbro yavaş yavaş NFT dünyasına ısınıyor. Power Rangers dizisi NFT koleksiyonu olarak satışa sunuluyor.  

Power Rangers NFT Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyasında fırtınalar koparan NFT konseptine bir biri ardına kurumsal hamleler gelmeye devam ediyor. Cem Yılmaz, Selçuk Erdem, Galatasaray gibi yerli hamlelerin yanında yabancı hamleler de geliyor. Ünlü Power Rangers evreni bunlardan birisi. 

Power Rangers NFT koleksiyonu

Hasbro yaptığı açıklamada TLM gibi projelerin çıktığı Wax blok zinciri ile iş birliğine gittiklerini ve Power Rangers evrenine ait NFT koleksiyonunun bu blok zinciri üzerinde hayata geçirileceğini duyurdu.

Koleksiyonun ilk parçası popüler Megazord oldu. Sadece ABD kullanıcılarına sunulan Megazord almak için ilk olarak Hasbro sitesinden sipariş verildi ve alınan kod ile Wax cüzdanlarına Megazord NFT ürünü transfer edildi. 

200$ değerindeki sınırlı sayıda NFT ayrıca bir hediye ile geliyor. Ay sonuna kadar NFT ürünü cüzdanlarında olan kullanıcılar 10 aksesuarlı Megazord 1:144 oyuncağına erişebilmek için bir kod daha alacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim