Anlık Bildirim

Oyuncuların beklediği özellik sonunda Epic Games'e geliyor: Achievements

Tüm platformlarda olan ancak Epic Games'te olmayan Achievements ya da Başarılar özelliği sonunda Epic Games'e de geliyor.

'Başarılar' özelliği Epic Games'e geliyor Tam Boyutta Gör

Epic Games her ne kadar haftalık olarak verdiği ücretsiz oyunlar ile oyuncuları sevindirse de oyuncular uzun bir süredir Epic Games uygulamasının birçok eksiği olduğu için şikayet ediyor. Epic Games de birkaç yıldır bu eksikleri kapatmaya çalışıyor. Geçtiğimiz saatlerde de bu eksiklerden birinin daha giderileceği açıklandı.

Epic Games'in son duyurusuna göre platform Achievements ya da Başarılar özellğini sonunda platforma ekliyor. Bu özelliğe dair tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Epic Games Başarıları Önümüzdeki Hafta Çıkıyor!

Geliştiricilerin platform Başarılarını hızlı ve kolay bir şekilde etkinleştirmesini sağlayan çeşitli araçlar dâhil olmak üzere Epic Başarıları sisteminin yakında başlayacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Yani önümüzdeki haftadan itibaren seçili oyunlarda Epic Başarıları kazanarak XP toplamaya başlayabilirsin.

Geçtiğimiz yıl boyunca Epic Başarılarını hayata geçirmek için bazı geliştirici ortaklarımızla yakın bir iş birliği yürüttük. Onların katkıları sayesinde şimdi şu oyunlarda XP toplamaya başlayabilirsin: Rocket LeagueHadesPillars of EternityHumankind,  Zombie Army 4Defense Grid ve çok daha fazlası. Bu araçları daha fazla geliştiriciye ulaştırmak için çalışıyoruz, yani bu yılın ilerleyen döneminde favori oyunlarında Epic Başarılarını görebilirsin.

XP ve Epic Başarıları nasıl çalışır?

Epic Başarıları, XP değerlerine göre dört kademeye ayrılır ve bir oyunda 1.000 XP kazanıldığında Platinum Başarı verilir. Epic Başarısı kademeleri ve Başarı için elde edilen ilave XP miktarı şu şekilde: 

  • Bronz = 5-45 XP
  • Gümüş = 50-95 XP
  • Altın = 100-200 XP     
  • Platin = 250 XP

'Başarılar' özelliği Epic Games'e geliyor Tam Boyutta Gör

Epic Başarılarına sahip olan oyunlarda ilerlemeni paylaşabileceğin ve takip edebileceğin yeni bir Başarılar ayrıntı sayfası bulunuyor. Bu sayfa, oyunda mevcut tüm Epic Başarılarını özetliyor, her birindeki ilerlemeni gösteriyor ve açmaya yaklaştığın Epic Başarılarını öne çıkarıyor. Her oyundaki Epic Başarıları ve Başarı ilerlemen artık kütüphanende gösterilecek. Ayrıca, mağazada gezerken mevcut tüm Epic Başarılarını Oyun Ayrıntıları Sayfalarından görebilirsin.

Beklediğin diğer güncellemeler için takipte kal. Bu yılın ilerleyen döneminde yeni sosyal özellikler ve oyuncu ödülleri yayınlayacağız.

'Başarılar' özelliği Epic Games'e geliyor Tam Boyutta Gör

Epic'te zaten başarılar yok muydu?

Evet! Yaklaşık bir yıl önce geliştiriciler için başarı araçlarını yayınlamıştık; bunları "geliştirici başarıları" olarak adlandıracağız. Bu başarılar tamamen geliştiricilere ait ve onlar tarafından yönetiliyor. Yeni Epic Başarıları sistemi ise oyuncular için ek faydalar sunacak ve oyuncuları diğer platformlardaki başarı sistemlerine daha yakın konumlandıracak. Bu yeni sistemin önümüzdeki aylarda Epic Games Store'daki tüm geliştiricileri kapsayacağını düşünüyoruz.

Geliştirici başarıları kaldırılacak mı? 

Hayır. Geliştirici başarıları, geliştiriciler bu başarıları oyuna daha önce entegre ettiyse ve yeni Epic Başarıları sistemine giriş yapmak istemiyorlarsa aktif olarak kalacaktır. 

Daha önce kazandığım geliştirici başarılarına ne olacak?

Geliştirici başarılarını açtıysan endişelenme -- emeğin boşa gitmeyecek. Daha önce geliştirici başarıları kullanan bir oyun yeni Epic Başarıları sistemine entegre edilirse ilerleme devam eder ve otomatik olarak hesap XP'si kazanırsın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8163 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim