Anlık Bildirim

Baseus'dan uygun fiyatlı TWS kulaklık: Encok W2i

Çinli elektronik aksesuar üreticisi Baseus, Encok W2i isimli yeni TWS kulaklığını duyurdu. 35 saate kadar pil ömrü sunan uygun fiyatlı kulaklığın özelliklerine bakalım.
Baseus'dan uygun fiyatlı TWS kulaklık: Encok W2i Tam Boyutta Gör
Çinli elektronik aksesuar üreticisi Baseus, Encok W2i isimli yeni TWS kulaklığını duyurdu. Uygun fiyatıyla dikkat çeken kulaklığın özelliklerine bakalım.

Baseus Encok W2i'nin özellikleri

Baseus Encok W2i, kulak içi kulaklıklarda genellikle bulunmayan 13 mm sürücülere sahip. Bu büyük sürücüler sayesinde kulaklık daha zengin ve ayrıntılı ses deneyimi vadediyor. Kulaklık, 3.8 gram ağırlığıyla oldukça hafif olmasına rağmen batarya ömründen feragat etmiyor. 6 saat pil ömrü sunan kulaklık kutusuyla beraber 35 saat dinleme deneyimi yaşatabiliyor.

Baseus'dan uygun fiyatlı TWS kulaklık: Encok W2i Tam Boyutta Gör
Bluetooth 5.3 teknolojisine sahip kulaklık bu sayede daha stabil bağlantı, daha kaliteli ses ve düşük gecikme süresi sunuyor. Bunların dışında AAC/SBC ses kodeği desteği ve iki mikrofon sayesinde görüşmelerde gürültü azaltma özelliği de kulaklıkta bulunuyor.

Siyah, beyaz, mor ve pembe olmak üzere 4 renk seçeneğine sahip kulaklık Çin'de 11 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim