Anlık Bildirim

Battlefield 6'nın tanıtımı Mayıs ayında yapılabilir

Battlefield 6'nın resmi tanıtımı büyük bir ihtimalle Mayıs ayında yapılacak. Oyunun 2021'in sonlarına doğru piyasaya sürüleceği açıklanmıştı.

Battlefield 6'nın tanıtımı Mayıs ayında yapılabilir Tam Boyutta Gör

Electronic Arts, bu yılın en heyecanla beklenen oyunlarından olan Battlefield 6'nın tanıtımını çok yakında gerçekleştirecek. VentureBeat'ten Jeff Grubb'un haberine göre oyunu resmi tanıtım etkinliğinin Mayıs ayında yapılması bekleniyor.

EA, Battlefield 6 etkinliğini Haziran ayındaki E3'ten birkaç hafta önce gerçekleştirmeyi planlıyor. Daha önce Battlefield V için de benzer bir formül izlenmişti. Geçtiğimiz ay yatırımcılar toplantısında konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan EA CEO'su Andrew Wilson da Battlefield 6'nın İlkbahar aylarında tanıtılacağını söylemişti.

EA'nın yaptığı resmi açıklamaya göre Battlefield 6, 2021'in son aylarında çıkışını yapacak. Daha önce sızan ayrıntılarda oyunun 128 kişilik haritalara sahip olacağı ve çapraz-nesil olarak yayınlanacağı yönünde bilgiler vardı. Ayrıca Battlefield 6 ile birlikte serinin uzun yıllar sonra tekrar modern zamanlara dönüş yapması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10026 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlefield 6, Oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim