Anlık Bildirim

Battlefield 6'dan yeni görüntüler sızdı: 'Kısmen fütüristik' modern temayla geliyor

Battlefield 6'dan yeni ekran görüntüleri sızdı. Oyunun ismi ve teması hakkında daha önce çıkan söylentileri doğrulayan nitelikteki yeni sızıntıları aşağıda görebilirsiniz.

Battlefield 6 yeni ekran görüntüleri Tam Boyutta Gör

Battlefield serisinin heyecanla beklenen yeni oyunundan sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bugün ortaya çıkan yeni görüntülerde oyunun bazı ilginç detaylarını görme fırsatı yakalıyoruz. Battlefield 2021 kısmen fütüristik modern bir temaya sahip olacak gibi görünüyor.

Yeni ekran görüntüleri oyunun önümüzdeki ay yayınlanması beklenen fragmanına ait. Dikkat çeken ilk nokta oyunun ismi olmuş. Battefield 2021 yalnızca "Battlefield" ismiyle gelecek. Battlefield 6 veya başka bir isim beklenmiyor. Bu anlamda bir reboot olarak değerlendirilebilir.

Dikkat çeken bir diğer nokta ise oyunun kısmen fütüristik modern teması olmuş. Görüntülerin kalitesi çok düşük ancak robot köpekler, dronelar ve roket kalkışları gibi detaylar görülebiliyor.

Battlefield 2021'in resmi tanıtımı önümüzdeki Haziran ayında yapılacak. Oyunun eski ve yeni nesil konsollara geleceği doğrulanmıştı. Battlefield 2021'in 128 kişilik çok daha büyük haritalar gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17379 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlefield, battlefield 6 ve
2 etiket daha Yazılım Galeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim