Anlık Bildirim

Beats markası da tam kablosuz kulaklığına kavuşuyor

Beats Studio Buds markanın ilk mini yapıdaki tam kablosuz kulaklığı olacak. iOS 14.6 ve sonrası ile uyumlu olması beklenen kulaklığın yakın zamanda tanıtılacağı tahmin ediliyor.

Beats Studio Buds geliyor Tam Boyutta Gör

Kablosuz kulaklık pazarını AirPods ile domine eden Apple diğer markası Beats tarafında ise işi pek aceleye getirmemişti. AirPods kulaklıklar pazarda olgunlaştıktan sonra Beats markası için de kolları sıvadı. 

Beats Studio Buds neler sunacak?

iOS 14.6 ve tvOS 14.6 beta kodlarında fark edilen görseller Beats Studio Buds adında yeni bir tam kablosuz kulaklık modeline işaret ediyor. Apple bu kez geleneksel AirPods çizgilerinden uzaklaşarak Beats’e özgü bir çizgi belirlemiş. Apple’ın sonraki AirPods modellerinde de bu çizgiyi devam ettirmesi bekleniyor. 

Beats Studio Buds kulaklık modeli yekpare bir gövdeye sahip ve saplarından kurtulmuş. Dış kısımda B logosu göze çarpıyor. Muhafazası da kulaklığın rengine göre değişiyor. Teknik detayları hakkında bir bilgi yok. 

Beats Studio Buds kulaklığının en erken iOS 14.6 güncellemesi ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Pek ihtimal dahilinde olmasa da WWDC 2021 geliştirici konferansında bir lansman olabilir. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim