Anlık Bildirim

Beklenen The Last of Us dizisinden ilk video geldi

HBO'nun yayıncılığını yapacağı The Last of Us dizisinden ilk video geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı. Videoya bakılırsa oyunun detaylı bir uyarlaması olacak.       

Beklenen The Last of Us dizisinden ilk video geldi Tam Boyutta Gör

PlayStation'ın sevilen oyunlarından olan The Last of Us'ın bildiğiniz gibi bir dizisi geliyor. Geçtiğimiz saatlerde de diziden ilk video geldi.

Videoya baktığımızda Joel ve Ellie'yi görüyoruz. Ayrıca bazı sahneler direkt olarak oyundaki sahnelerin aynısı. Bu da oyunu neredeyse birebir uyarladıkları anlamına geliyor diyebiliriz. Çevre tasarımları da aynı şekilde oyunu bir hayli andırıyor. Tüm bu detaylara bakınca da bizleri güzel bir dizinin beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

The Last of Us Dizisi İlk Video

Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini, Naughty Dog'un kreatif direktörü Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin birlikte üstlenecek. Dizinin müziklerini ise oyunun da müziklerini yapan Gustavo Santaolalla yapacak. Dizi, HBO'da yayınlanacak.

Dizinin şu ana kadar belli olan oyuncu kadrosu şöyle: Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy), Merle Dandridge (Marlene),Anna Torv (Tess), Nico Parker (Sarah), Jeffrey Pierce (Perry), Con O'Neill (Bill) ve Murray Bartlett (Frank).

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5708 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the last of us, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim