Anlık Bildirim

Beklenmedik bir stüdyo yeni bir Star Wars Knights of the Old Republic oyunu geliştiriyor

Birkaç farklı güçlü kaynağa göre şu an için ismi belli olmayan bir stüdyo Star Wars Knights of the Old Republic'in yenisini geliştiriyor. Söylenenlere göre hiç beklenmeyen bir stüdyo.

Beklenmedik bir stüdyo yeni bir Star Wars Knights of the Old Republic oyunu geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Hem Star Wars markasının hem de oun dünyasının en iyi yapımlarından biri olan Star Wars Knights of the Old Republic'in yenisi geliştiriliyor gibi duruyor.

Birkaç yıldır Star Wars Knights of the Old Republic'in remake'inin yapıldığına dair söylentiler çıkıp duruyordu ancak şimdiki söylenti, gerçek olma ihtimali bir hayli fazla olan bir söylenti ve remake değil yeni bir oyun için çıktı. Son birkaç gün içerisidne birden fazla güvenilir kaynaktan yeni bir oyunun geliştirildiği haberleri yayılıyor. Hatta geliştirici EA değil.

Normalde Star Wars'un oyun hakları uzun bir süredir EA'deydi ancak EA bunu oyuncuların istediği şekilde kullanmadı. Ardından da Star Wars'un oyun hakları birkaç farklı stüdyoya verildi. Hatta Ubisoft şu anda bir açık dünya Star Wars oyunu geliştiriyor. 

Şu anda geliştirildiği söylenen yeni Star Wars Knights of the Old Republic oyunun geliştiricisi ise açıklanmadı ancak EA değil. Hatta Jason Schreier'ın dediğine göre hiç tahmin edemeyeceğimiz bir stüdyo geliştiriyor yeni oyunu. Star Wars Knights of the Old Republic'in üst düzey bir oyun olduğunu söyleyebiliriz, bu yüzden büyük merakla bekliyoruz yeni oyunu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10481 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Star Wars Knights of the Old Republic, Oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim