Anlık Bildirim

Will Smith ve Michael B. Jordan'lı Ben Efsaneyim 2 geliyor: Alternatif son temel alınacak

Will Smith ve Michael B. Jordan’ın yer alacağı Ben Efsaneyim 2 (I am Legend 2) geliyor. Devam filminin, ilk filmin sinemada yayınlanmaya alternatif sonunu temel alacağı açıklandı.
Ben Efsaneyim 2 geliyor: Alternatif son temel alınacak Tam Boyutta Gör
İster inanın ister inanmayın, uzun süredir konuşulan I Am Legend (Ben Efsaneyim) devam filmi gerçekten yolda. 2007 yapımı orijinal filmin sonrasının anlatılacağı Ben Efsaneyim 2 (I am Legend 2), ilk filmin alternatif sonunu temel alacak.

İlk filmin yapımcısı ve ortak yazarı Akiva Goldsman, Warner Bros. ile yeni bir anlaşma imzaladığını ve Ben Efsaneyim 2 ile birlikte Will Smith’in geri döneceğini duyurdu üstelik devam filminde Michael B. Jordan'da olacak. İlk filmin sonunda Will Smith’in canlandırdığı Neville'in öldüğünü görmüştük. Dolayısıyla Smith’in nasıl geri döneceği merak konusuydu ancak buna da açıklık getirildi.

Ben Efsaneyim 2’den ilk detaylar

Ben Efsaneyim 2 geliyor: Alternatif son temel alınacak Tam Boyutta Gör
Goldsman, yaptığı açıklamada I Am Legend 2'nin ilk filmin teatral değil DVD'de yayınlanan alternatif sonunu takip edeceğini söyledi. Richard Matheson'ın aynı adlı romanından uyarlanan ilk film orijinal kaynağa pek bağlı kalmamıştı ancak Goldsman, devam filminde orijinal metne daha sadık kalınacağını söyledi. Zira romanda, insanlığın gezegendeki baskın tür olarak süresinin sona ermesi resmediliyordu.

Yapılan açıklamada, devam filminin ilk filmden birkaç on yıl sonrasında geçeceği söylendi. Goldsman, “Orijinal filmle yayınlanan sonun aksine, alternatif sonun izini süreceğiz. Matheson'un bahsettiği şey, insanın baskın tür olarak gezegendeki zamanının sona ermesiydi. Bu, keşfedeceğimiz gerçekten ilginç bir şey. Orijinal metne biraz daha sadık kalınacak.”

Ben Efsaneyim 2’de Michael B. Jordan'ın hangi rolde olacağı açıklanmadı ancak ilk filmde gördüğümüz Neville'in küçük oğlu olabilir. Bunun yanında devam filmi Vermont'ta geçmeyecek gibi duruyor zira açıklamalarda New York'a geri dönmekten bahsediliyor. Şimdilik verilen bilgilerin tamamı bu. Bununla birlikte Ben Efsaneyim 2’nin vizyon tarihi de henüz açıklanmadı. Son olarak Ben Efsaneyim'in alternatif sonunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynakça https://gizmodo.com/i-am-legend-2-ending-will-smith-michael-b-jordan-new-yo-1850119107 https://deadline.com/2023/02/akiva-goldsman-first-look-warner-bros-deal-constantine-keanu-reeves-i-am-legend-will-smith-michael-b-jordan-sequels-1235260641/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
35435 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Ben Efsaneyim 2, I am legend 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim