Anlık Bildirim

Benedict Cumberbatch, Sherlock dizisinin 5. sezon ile dönebileceğini söylüyor

BBC'nin 2010 yılında başlayan popüler dizisi Sherlock'un başrolü Benedict Cumberbatch, yakın zamanda olmasa da dizinin bir gün dönebileceğini söylüyor.

Benedict Cumberbatch, Sherlock dizisinin 5. sezon ile dönebileceğini söylüyor Tam Boyutta Gör

Mark Gatiss ve Steven Moffat tarafından yaratılan BBC'nin Sherlock dizisi bildiğiniz gibi 2010 yılında başladı ve 2017 yılında sonlandı. Son sezonlara doğru hayranların tepkisini çekse de tüm izleyenlerin hala yeni sezonu beklediği ve sevdiği bir dizi konumunda.

Dizinin dördüncü sezon finalinin ardından da birçok izleyici üzülmüştü ancak başrol oyuncuları Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman, pek istekli gibi durmuyorlardı. Ancak Benedict Cumberbatch geçtiğimiz günlerde az da olsa umutlandıran bir açıklamada bulundu. 

Collider ile yeni filmi The Courier için röportaj yapan başarılı oyuncu, Sherlock'un beşinci sezonu için "Ben asla hayır demem ancak bilmiyorum. Benim de Martin'in de takvimi fazlasıyla dolu, aynı şekilde diğer oyuncuların da. Ama kim bilir? Belki bir gün eğer senaryo iyi olursa neden olmasın. Senaryo diye özellikle belirtiyorum çünkü bir film de olabilir. Ancak yakın zamanda değil." açıklamasında bulundu.

Sherlock'un tüm bölümleri şu anda Netflix'te bulunuyor. Umuyoruz ki Benedict Cumberbatch'in de dediği gibi düzgün bir senaryoyla tekrar döner.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim