Anlık Bildirim

Bethesda henüz duyurulmamış bir oyun üzerinde çalışıyor

Geçtiğimiz aylarda Microsoft'un satın aldığı Bethesda'nın yeni bir oyun üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Henüz duyurulmamış bu oyunlar için işe alım süreci devam ediyor.

Bethesda henüz duyurulmamış bir oyun üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

Fallout, The Elder Scrolls, Doom ve daha birçok oyunun yayıncısı ve geliştiricisi olan Bethesda, bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Microsoft tarafından satın alındı. Bethesda'nın şu anda birçok oyun üzerinde çalıştığı biliniyor, geçtiğimiz saatlerde ise duyurulmamış bir oyunları olduğu daha ortaya çıktı.

Online Tabanlı Bir Oyun Olabilir

Bethesda'nın Austin stüdyosunda geliştirilen duyurulmamış bir oyun için geçtiğimiz günlerde bir iş ilanı açıldı. İş ilanından oyunun ne olduğuna dair bir çıkarım yapmak neredeyse imkansız. Ancak oyunu geliştiren stüdyonun Austin stüdyosu olduğunu düşünürsek ana oyunlardan biri olmayacağını düşünebiliriz. 

Austin daha öncesinde Doom 2016'nın yayınlanmasının ardından oyun için hazırlanan online içerikleri geliştirmişti. Ayrıca online oyun Fallout 76'nın geliştirmesinde çalışmışlardı. Kısaca genelde online içerikler üzerinde çalıştıklarını söyleyebiliriz. 

Bazı söylentiler bu yeni oyunun Fallout olacağı yönünde ancak Fallout'un ana serisinden bir oyun olmayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Fallout 76 tarzında bir yan proje olabilir. Proje her ne olursa olsun şimdiden oyunun ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacağını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim