Anlık Bildirim

Resident Evil ve Devil May Cry yayıncısı Capcom, geride bıraktığımız yıl için rekor kâr açıkladı

Resident Evil, Devil May Cry, Monster Hunter ve daha birçok oyunun yayıncısı olan Capcom, geride bıraktığımız yılın mali sonuçlarını açıkladı. Capcom geçtiğimiz yıl rekor kâr elde etti.

Resident Evil ve Devil May Cry yayıncısı Capcom, geride bıraktığımız yıl için rekor kâr açıkladı Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının önemli yapımlarından birçoğunun yayıncılığını yapan Capcom, geçtiğimiz saatlerde şirketin son mali yıla dair raporlarını açıkladı. Raporlara göre Capcom, geride bıraktığımız yıl rekor gelir elde etti.

Resident Evil ve Monster Hunter, Capcom'a Rekor Gelir Kazandırdı

Capcom, geçtiğimiz saatlerde 1 Nisan 2020'de başlayan, 31 Mart 2021'de sonlanan mali yıl için raporlarını paylaştı. Raporlara göre bu 12 aylık dönemde satışlar bir önceki yıla göre %17 artmış durumda. Şirketin kârı ise bir önceki yıla göre %51.6 artarak 34.6 milyar yen, yani 317 milyon dolara ulaşmış durumda.

Capcom bu yıl açıkladığı gelir ile üst üste 4 yıl boyunca rekor gelir açıklamış oldu. Bu yılki gelirlerde en büyük pay sahibi olan oyunlar Monster Hunter Rise ve Resident Evil 3 Remake. Ayrıca Monster Hunter World: Iceborne, Resident Evil 2 Remake ve Devil May Cry'ın yeni nesil versiyonu da bu gelirin artmasında büyük pay sahibi olmuş.

Bu yıl içerisinde ise Capcom'un ilk büyük oyunu Resident Evil Village, geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı ve güzel bir başarı yakaladı ilk günlerden. Bu yıl nasıl bir performans sergileyeceğini hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim