Anlık Bildirim

Beyaz Saray’ın da artık Blockchain danışmanı olacak

ABD'de kripto paralar ve blockchain teknolojileri hakkındaki düzenleme çalışmaları devam ederken şimdi de Beyaz Saray'a Blockchain Danışmanı geliyor.                      

Beyaz Saray’ın da artık Blockchain danışmanı olacak Tam Boyutta Gör

Blockchain teknolojisi her alanda hızlı bir şekilde gelişme kaydetmeye devam ediyor. Birçok ülke de hizmetlerine Blockchain teknolojisini entegre etmek için çalışmalar yapıyor. Son olarak ABD, teknoloji yasası aracılığıyla Beyaz Saray‘a Blockchain Uzmanı atanacağı duyuruldu. 

Kripto paralar konusunda yapılan düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Blockchain teknolojindeki gelişim giderek artıyor. Özellikle kripto düzenleme baskısı altında olan ABD, yakın zamanda güncellenen ABD Teknoloji Yasası‘na önemli bir kalem daha ekledi. Öyle ki artık Beyaz Saray’ın Blockchain Danışmanı koltuğu olacak.

ABD’de dün yapılan bir Meclis oylamasından sonra Kongre’nin her iki partisinden destek alan mevzuatta, Bilim ve Teknoloji Politikası Ofisi’nde çalışacak Blockchain ve kripto para konularında yeni bir danışman olacağı açıklandı. 

Kongre Blockchain Grubu Eşbaşkanı Darren Soto konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Hükümetimizde inovasyonun şekillenmeye devam etmesini sağlamak için gereken politikayı geliştirmekten gurur duyuyorum”

Ayrıca hatırlatacak olursak, Beyaz Saray’ın eski İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, Bitcoin’in önümüzdeki aylarda yeniden yükselişe geçeceğini söylemişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim