
Yeni kan testi 600 hasta üzerinde denendi
İsveç, İtalya, Birleşik Krallık ve ABD'den gelen araştırmacılar antikor bazlı olan ilgili kan testi hakkında konuştu. Bu test Alzheimer hastalığına özgü olan beyin kaynaklı tau proteinlerini tespit edebiliyor.
Tau proteini hücre iskeletini oluşturan mikrotübüllerin düzenlenmesinde önemli bir rol oynuyor. Hastaların üzerinde denenen bu kan testinin Alzheimer ile diğer nöroloji hastalıklarını yüksek bir doğruluk oranı eşliğinde ayırt edebildiği öğrenildi.

Zira bir kan testi oldukça ucuz ve daha güvenilir. Ayrıca kan elde etmek nispeten kolay. Karikari bu testin hastanelerde henüz yaygınlaşamayacağını ve yeterince denenmediğini söyledi. Kendisine göre tıbbi anlamda daha yapılacak çok iş var. 600 hasta yeterli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.