
Spot piyasanın hâkimi Binance
Yapılan araştırmalara göre 7 günlük ortalama olarak spot BTC/USD hacmi Binance borsasında 14 milyar doları görürken, Binance çıkarıldığında piyasa genelinde ise 2 milyar dolara çıktı. Yani arada 7 kat fark var. Bu da piyasaya giren hacmin büyük oranda buraya kaydığını gösteriyor.
Aleyhte lobi yapan en büyük rakibi FTX borsasını tarihe gömen Binance, Hindistan’da WazirX, Endonezya’da Tokocrypto ve Japonya’da BitCoin borsalarını satın aldı. Coinbase haricinde ciddi anlamda rakibi kalmayan Binance haliyle hacmi de bünyesinde topluyor.
Aslında Binance uzun zamandır yüksek hacme sahip ancak genelde 2.5 kat civarında farklar oluşuyordu. Özellikle FTX skandalı sonrasında borsanın bir pik yaşadığı görülüyor. Uzun bir süre de böyle gidecek gibi.
Kripto Yatırımına Binance TR ile Başla!
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


istilacı asıl sizsiniz suri çöpler... afgan çöpler... paki çöpler...
zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.