Anlık Bildirim

Binance CEO’su CZ, kriptolardaki düşüşü değerlendirdi

Kripto piyasasının çöküşüne ilk tepki Binance CEO‘su CZ’den geldi. Düzenleyici baskılar ile mücadele eden CEO, bu düşüşlerin arkasındaki nedeni kimsenin tam anlamıyla bilemeyeceğini söyledi.
Binance CEO’su CZ, kriptolardaki düşüşü değerlendirdi Tam Boyutta Gör
Kripto paralara müşterilerinden topladığı fonlar ile yatırım yapan Scimitar Capital’in, bugünki kripto çöküşünde etmen olduğu iddia ediliyor. Özellikle altcoin’ler üzerinde yaklaşık 2 milyar dolara yakın satış yapıldığı söylemi ve sonrasında bir yatırım şirketinden gelen tasfiye kararı dikkat çekti. Konu ile ilgili olarak Binance CEO’su Changpeng Zhao da resmi Twitter hesabından paylaşım yaptı. 

Kurumsal yatırım şirketi Scimitar Capital, portföyündeki kripto varlıkları tasfiye etme ve fon yatırımcılarına paralarını iade etme kararı almasının ardından altcoin’lerde bir çöküş gözlemlendi. 

Ayrıca Scimitar Capital, portföyündeki tüm kripto varlıkları tasfiye ettiğini açıkladı. Yatırım şirketi, altcoin’lerden oluşan portföyünü nakite çevirme ve bunu fon yatırımcılarına iade etme kararı aldı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, resmi Twitter hesabından konu ile ilgili olarak bir açıklama yaptı: 

Piyasa neden yükseliyor veya düşüyor? Kimse gerçekten bilmiyor. Pek çok insan bildiğini iddia eder ve genellikle bunu tek bir nedene bağlayabilir. Gerçekte bir piyasada çok sayıda satıcı ve alıcı vardır, herkesin kendine göre nedenleri olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim