Anlık Bildirim

Binance sahte reklam tabelalarına savaş açtı

Ülkemize Türkçe müşteri hizmetleri gibi önemli yatırımları ve yardımları olan Binance borsası, sahte görsellerle yatırımcıları kandırmaya çalışanların peşine düştü. 

Binance Tam Boyutta Gör

Hem dünyanın hem de Türkiye’nin en hacimli kripto para borsası haline gelen Binance dolandırıcıların da hedefinde. Artık aleni bir şekilde halka açık reklam panolarında oltalama yapılıyor. 

Binance sahte reklamların peşine düştü

Binance Türkiye tarafından yapılan paylaşımlar yatırımcıları sahte reklam panolarına karşı uyarıyor. Türkiye’nin farklı şehirlerinde yayınlanan reklamlar sanki Binance şubesi süsü verilmiş bir takım değişim ofislerine insanları davet ediyor. 

Binance Türkiye bu tür reklamlara karşı hukuki süreçlerin başlatıldığını belirtiyor. Reklamların biraz daha Arap yatırımcılara yönelik olarak hazırlandığı anlaşılıyor. Borsanın adı ise Binance Tourist olarak değiştirilmiş. 

Binance borsasındaki trafiğin yüzde 7’sini oluşturan ülkemizde haliyle bu tarz oltalama hamleleri sıkça karşımıza çıkıyor ancak iş artık reklam panolarına kadar gelmiş. Uygulama üzerinden ilk kez Türkçe metin tabanlı müşteri hizmetlerini başlatan Binance böylece dolandırıcılık hadiselerinin önüne geçmeyi amaçlıyor. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim