Anlık Bildirim

Binance, Singapur’daki işlemlerini durdurduğunu açıkladı

Kripto para borsası Binance’in web sitesinden yapılan açıklamaya göre dev borsa, 26 Eylül’den itibaren Singapur’daki işlemleri durdurdu. Kullanıcılara paralarını çekmeleri için bir aylık süre verildi.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, geçtiğimiz hafta yaptığı bir açıklamada Avusturalya’daki vadeli işlemleri ve opsiyon ticaretini kapattığını açıklamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Binance.com’dan yapılan bir açıklamayla birlikte dev borsanın artık Singapur’da tüm işlemlerini durdurduğu açıklandı. Bu da Singapurlu kullanıcıların artık Binance üzerinden kripto para ticareti yapamayacağı anlamına geliyor.

Binance Tam Boyutta Gör

Yapılan açıklamalara göre 26 Eylül’den itibaren borsaya para yatırma, kripto para spot ticareti ve itibari para ticareti gibi işlemlerin hepsi durduruldu.

Paylaşılan makalede, Binance sebep olarak Singapurlu düzenleyicileri gösterdi. Açıklamalarda tüm kullanıcıların paralarının geri iade edileceği, hâlihazırda bulunan pozisyonların da 26 Ekim tarihine kadar kapatılması gerektiği vurgulandı.

Dev borsa, ülkede yeniden faaliyete geçmesi için düzenleyicilerle makul çözümler bulmaya çalışacağını belirtti. Şirkete göre mevcut karar, kripto para endüstrisinin yerel pazarda büyümesine de katkı sağlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim