Anlık Bildirim

Binance, Avustralya’da vadeli işlemleri ve opsiyon ticaretini kapatıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance yaptığı yeni bir açıklamaya göre düzenleyici baskılar sebebiyle Avustralyalı kullanıcılar için vadeli işlemlerini ve opsiyon ticaretini kapatıyor.

Lider kripto para borsası Binance, artık Avustralya’da vadeli işlem ve opsiyon ticaretine izin vermeyeceğini açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamalarda bu kararın verilme sebebi olarak düzenleyici baskılar gösterildi.

Binance Tam Boyutta Gör

Ayrıca şirket, kullanıcıların tasfiye riski olmadan kripto para birimlerine kaldıraçlı işlem yapmasını sağlayan “kaldıraçlı token” desteğini de kaldıracağını yaptığı açıklamalar arasında belirtti.

Yetkililere göre 24 Eylül’den itibaren kullanıcıların pozisyonlarından çıkmaları için 90 günlük bir süresi olacak.

Binance Futures Tam Boyutta Gör

Baskılar sebebiyle başka ülkelerde de benzer kararlar alınmıştı

Dev borsa, mayıs ayında da Singapur doları ve Norveç kronu ile işlem yapmaya devam etmeme kararı almıştı. Geçtiğimiz temmuz ayında ise Binance Futures’taki (vadeli işlemler) işlemler dünya çapındaki düzenleyici baskılar sebebiyle 101x’ten 20x’e düşürülmüştü.

Ek olarak Binance, geçtiğimiz haftalarda uyumluluğunu güçlendirilmesi için tüm kullanıcılara KYC (müşterini tanı) kimlik doğrulamasını zorunlu hâle getirmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim