Anlık Bildirim

Binance.US'in CEO’su istifa etti

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in Amerika Birleşik Devletleri’nde hizmet veren borsası Binance.US’in CEO’su Brian Brooks sürpriz bir şekilde istifa etti.

İşlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in ABD versiyonu Binance.US’in CEO’su Brian Brooks, pozisyona geldikten üç ay sonra istifa ettiğini duyurdu.

Binance.US'in CEO’su istifa etti Tam Boyutta Gör

Paylaştığı tweet’te Brooks, beklenmedik istifasının arkasındaki nedenin “stratejik yön üzerindeki farklılıklar” olduğunu belirtti ve iş arkadaşlarına gelecekte başarılar diledi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) da yaptığı bir açıklamada Brooks’un istifasını doğruladı ve yaptıkları için ona teşekkür etti. Zhao ayrıca, Binance.US müşterilerine, bu olaydan hiçbir şekilde etkilenmeyeceklerine dair güvence verdi.

Bir önceki CEO da istifa etmişti

Daha önce ABD Para Birimi Denetleyici Ofisi’nde (OCC) görev alan Brian Brooks, mayıs ayında bu pozisyona getirilmişti. Bu kadar kısa sürede görevi bırakması da çoğu insanda şaşırtıcı bir etki yarattı.

Binance.US'in CEO’su istifa etti Tam Boyutta Gör

Brooks’tan önceki CEO Catherine Coley de beklenmedik bir şekilde açıklama yapmadan şirketle yollarını ayırmış ve sosyal medyada spekülasyonlar oluşmasına sebep olmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim