Anlık Bildirim

Bir YouTuber PS5'i yeniden tasarladı ve konsolu küçülttü

Boyutunun büyüklüğü ile birçok kez haber olan PlayStation 5'i bir YouTuber, yeniden tasarladı ve konsolu küçülttü. Hatta dış plakasını da değiştirdi.

Bir YouTuber PS5'i küçülttü Tam Boyutta Gör

Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 bir süredir piyasada. Konsolun duyurulmasından, çıktığı güne kadar hatta çıktıktan sonra da konsolun boyutu birçok kez eleştirildi. Gerçekten büyük olduğunu da belirtmek gerek.

Bir YouTuber da bu duruma kendince müdahale etmiş gibi duruyor. DIY Perks isimli YouTube kanalı PlayStation 5'i tamamen parçalarına ayırıyor ve yalnızca ana bileşenler ile yeniden birleştiriyor. Normal olarak konsol da bir hayli küçülüyor. Hatta dış tasarımında da bir değişikliğe gidilmiş ve koyu ceviz renginde bir parça ile kaplanmış.

Havalandırma konusunda da hava akışını yönlendirebilmek için köpük kullanılmış. Sonuçta da konsol orijinal PlayStation 5'e göre bir hayli küçülmüş durumda. En merak edilen konu ise konsolun hala tam güç çalışıp çalışmaması. DIY Perks'ün söylediğine göre konsol hala tam kapasite ile çalışabiliyor. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sony, PlayStation 5 için mutlaka yeni sürümler çıkartacaktır bu nesilde. Özellikle "Slim" versiyonunu birçok oyuncu bekliyor.

PlayStation 5 Yeniden Tasarlandı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20062 kez okundu.
50 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim