Anlık Bildirim

BIT Mining 6.6 milyon dolarlık Bitcoin madencilik cihazı satın aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde kayıtlı Çinli şirket BIT Mining 6.6 milyon dolar değerinde 2.500 adet Bitcoin madencilik cihazı satın aldığını yaptığı bir açıklamayla duyurdu.

Çinli Bitcoin madencilik firmalarından BIT Mining, 2500 adet Bitcoin madencilik cihazı satın aldı. Bu cihazların değeri ise 6.6 milyon dolar.

Satın alınan yeni ekipmanların Çin’deki kısıtlamaların ardından yeni madencilik merkezlerinden biri olarak gösterilen Orta Asya ülkesi Kazakistan’a yerleştirileceği de açıklamalar arasında yer aldı. Makinelerin, şirketin teorik hash oranı kapasitesini 165 PH/s artırması bekleniyor.

BIT Mining 6.6 milyon dolarlık BTC madencilik cihazı satın al Tam Boyutta Gör

BIT Mining, önceden 500.com olarak bilinen bir çevrimiçi piyango şirketiydi. Daha sonra şirket, ocak ayında kripto para endüstrisine dönmeye karar verdi. Birkaç grup madenciyle anlaştıktan sonra şubat ayında şu anki adını alarak bu duruma geldi.  

BIT Mining 6.6 milyon dolarlık BTC madencilik cihazı satın al Tam Boyutta Gör

Bu açıklamadan önce BIT Mining, Kazakistan’a 3.819 Bitcoin(BTC) madencilik cihazı kurduğunu açıklamıştı. Ayrıca mayıs ayında, ABD Texas’ta bulunan bir Bitcoin (BTC) madencilik firmasına 25 milyon dolarlık bir yatırım yapıldığı da şirket tarafından açıklanmıştı.

Gelen açıklamalara göre firma kripto para madencilik faaliyetlerini ilerleyen zamanlarda daha da genişletmeyi planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim