Anlık Bildirim

Bitcoin’e MicroStrategy firmasından 1 milyar dolarlık yatırım

MicroStrategy firması 1 milyar dolarlık daha Bitcoin alarak toplam BTC varlıklarını 90531 seviyesine yükseltti ve 4 milyar dolarlık bir büyüklüğün sahibi oldu.

Bitcoin’e MicroStrategy firmasından 1 milyar dolarlık yatırım Tam Boyutta Gör

Kurumların kripto paralara olan ilgisi giderek artıyor. Daha önce Bitcoin yatırımları ile adını duyuran MicroStrategy kurumsal zeka kuruluşu ara vermeden yatırım yapmaya devam ediyor. Bu kez meblağ çok daha yüksek.

1 milyar dolarlık Bitcoin

Bitcoin henüz 30 bin dolar sınırına doğru hamle yaparken devreye giren MicroStrategy tabir yerindeyse alttan toplamaya başladı. İlk olarak 250 milyon dolarlık yatırım yapan firma son olarak 1 milyar dolar değerinde 19452 Bitcoin daha aldı. Elindeki toplam BTC sayısı ise 90531 yani 4 milyar dolar civarında oldu.

Yatırımcıların balina olarak tabir ettiği yüklü varlık sahipleri arasına giren MicroStrategy patronu Michael Saylor kurumsal analiz yazılımını geliştirmeye devam ederken Bitcoin birikiminden de asla vazgeçmeyeceklerini dile getirdi.

Saylor kripto varlıkların son derece güvenilir olduğunu ve yaptıkları satın alımların firmanın bilinirliğini arttırdığını vurguluyor. Tesla da daha önce 1.5 milyar dolarlık Bitcoin almıştı. Arap yatırımcıların da 4.5 milyar dolarlık yatırım iddiası dikkate alındığında son bir iki ayda 10 milyar dolar civarında kurumsal Bitcoin yatırımı yapıldığını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim