Anlık Bildirim

Tayland’da bir Bitcoin madencisi bilgisayarından elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti

Tayland’da yaşayan Danai Makmek isimli 26 yaşındaki Bitcoin madencisi genç, madencilik bilgisayarını tamir etmeye çalışırken elektriğe çarpılarak hayatını kaybetti.

Danai Makmek adındaki Taylandlı kripto para madencisi genç, madencilik yaptığı bilgisayarı tarafından elektrik çarpılması sonucu hayatını kaybetti. Pattaya News tarafından yayınlanan haberde, 26 yaşındaki madencinin cansız bedenini eve elektrik kaçağı için gelen tamirci buldu. Danai, olay yerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bitcoin madencisi elektrik çarpılarak öldü Tam Boyutta Gör

Haberde genç adamın, arızalı madencilik cihazını profesyonel yardım almadan kendi tamir etmeye çalıştığı için hayatını kaybettiği belirtilirken; bunun sebebi olarak da bir gün daha bekleyip, edilecek kârı kaybetmemek olduğu gösterildi.

Uyarıları dinlemedi

Danai Makmek’in kardeşi Apiwat Makmet de yaptığı açıklamada kardeşini cihazı kendi tamir etmemesi konusunda defalarca uyardığını; ancak Danai’nin ona hiç kulak asmadığını söyledi. Apiwat ayrıca, Danai’nin ekipmanlarını, “hash” gücünü arttırmak için kendi elleriyle değiştirip geliştirmeye çalıştığını da iddia etti.

Bitcoin madencisi elektrik çarpılarak öldü

Yetkililer tarafından yapılan otopside Danai’nin elektrik çarpmasından öldüğü belirlenirken, bunun da madencilik ekipmanlarının patlaması sonucu olduğu düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6240 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tayland, Bitcoin (BTC) ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim