Anlık Bildirim

Guillermo del Toro, Pacific Rim'in devamını yapmayı düşünmüyor

2013 yılında başlayan Pacific Rim serisi ya da Türkçesi ile Pasifik Savaşları'nın yönetmeni Guillermo del Toro'nun, serinin yeni filmi ile ilgili bir planı bulunmuyor.

Guillermo del Toro, Pacific Rim'in devamını yapmayı düşünmüyor Tam Boyutta Gör

Pan'ın Labirenti, Suyun Sesi ve Hellboy filmleri ile tanınan başarılı yönetmen Guillermo del Toro'nun bilim kurgu ve aksiyon türünü birleştirdiği başka bir filmi Pacific Rim'in devam filmi hakkında bir açıklama yapıldı.

2013 yılında yayınlanan, yönetmenliğini Guillermo del Toro'nun yaptığı Pacific Rim, ilk filmi ile ortalama üstü bir film olmayı başarmıştı ve güzel bir kiteleye sahip olmuştu. Ancak ne yazık ki ikinci filmde Guillermo del Toro projeyi bırakmıştı. 2018 yılında Steven S. DeKnight'ın yönetmenliğinde yayınlanan film ne yazık ki beklenileni hiç verememişti ve fazlasıyla olumsuz yorum almıştı. 

Geçtiğimiz günlerde de başarılı yönetmen Guillermo del Toro, üçüncü film ile ilgili bir planı olmadığını açıkça belirtti ancak yalnızca bir hayran olarak Legendary'nin yarattığı MonsterVerse evreni ile ortaklaşa bir film yapıldığını görmeyi çok istediğini söyledi. Çok zor bir ihtimal olsa da belki bir gün Guillermo del Toro'nun bu isteği gerçek olur.

Pacific Rim'in ilk filmini şu anda Netflix'te bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim