Anlık Bildirim

Bob Odenkirk başrollü John Wick benzeri Nobody filminden yeni bir video paylaşıldı

Better Call Saul'un başrolü olan başarılı oyuncu Bob Odenkirk'ün başrolü olduğu aksiyon dolu film Nobody'den SuperBowl'da yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı.

Bob Odenkirk başrollü John Wick benzeri Nobody filminden yeni bir video paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Vizyon tarihi yaklaşan aksiyon dolu film Nobody'den Amerikan futbolu ligi National Football League'in şampiyonluk maçı olan Super Bowl'da yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

Öncesinde Breaking Bad'deki oyunculuğu ile bizleri kendine hayran bırakan, sonrasında da Better Call Saul dizisi ile kendini iyice ispat eden başarılı oyuncu Bob Odenkirk'ün başrolü olduğu Nobody filminin yeni videosunda yine aksiyon dolu sahneler görüyoruz. Görünen o ki film gerçekten başından sonuna kadar aksiyon dolu bir film olacak. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Filmde Bob Odenkirk, eski bir suikastçi olan Hutch Mansell karakterini canlandırıyor. Emekli  olan Hutch Mansell, fazlasıyla kibar bir baba ve eşe dönüşüyor. Ancak evine giren hırsızlara tepkisiz kalmasının ardından işler tamamen değişiyor.

Filmin yönetmenliğini Ilya Naishuller, senaristliğini ise John Wick'in senaristi Derek Kolstad üstleniyor. 2 Nisan'da vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosunda ise Bob Odenkirk, Connie Nielsen, Christopher Lloyd, J.P. Manoux, Paul Essiembre ve Humberly González bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim