Anlık Bildirim

Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni bir tanıtım fragmanı paylaşıldı

Bu sabah saatlerinde yapılan Super Bowl'da sinema dünyasının en popüler film serilerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli'nin yeni filmi için yeni bir video paylaşıldı.

Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni bir tanıtım fragmanı paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Aksiyon ve araba dendiği zaman akla gelen ilk filmlerden biri olan Hızlı ve Öfkeli'nin yeni filmi için geçtiğimiz saatlerde bir video yayınlandı. Video Amerikan futbolu ligi National Football League'in şampiyonluk maçı olan Super Bowl'da gösterildi.

Yayınlanan videoya baktığımızda yien aksiyon dolu sahneler görüyoruz. Bu aksiyon dolu sahneler de tahmin edebileceğiniz gibi arabalar ile yapılan aksiyonlardan oluşuyor. Ayrıca filmde bulunacak olan oyuncuların neredeyse tamamı kısa da olsa videoda gözüküyor. Bahsi geçen bideoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz aylarda Hızlı ve Öfkeli 9'un iki farklı oyuncusu da dokuzuncu filmin uzayda geçeceğini onaylamıştı ancak yayınlanan iki videoda da bu tarz bir şey gözükmüyor. Uzayda geçecek olan kısım filmin çok kısa bir sahnesi şeklinde olabilir ya da fragmanda izlediklerimiz yalnızca filmin ilk dakikalarından olabilir. Oyuncular sanıyoruz ki yalan söylememişlerdir.

Hızlı ve Öfkeli 9'un vizyon tarihi 28 Mayıs 2021 ancak salgın sebebiyle bu kadar büyük gişe beklenen bir film tekrar ertelenebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
33958 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hızlı ve öfkeli 9, fast and furious 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim