Anlık Bildirim

BOE, dünyanın ilk FullHD 500Hz oyuncu monitörünü tanıttı

Büyük panel üreticilerinden BOE, dünyanın ilk FULL HD 500 Hz yenileme hızına sahip oyun monitörünü tanıttı. Yeni monitör 1 ms tepki süresi ve 8 bit renk gamı ??desteği ile geliyor.

BOE'den dünyada ilk: FullHD 500 Hz oyuncu monitörü tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Çin'li dev panel üreticisi BOE, 19 ayrı ülkede bulunan araştırma ve geliştirme ofisleri ile beraber LCD, LED ve OLED teknolojilerine büyük yatırımlar gerçekleştiriyor. Şirket yenileme hızı tarafında en tepe noktaya oynayacak dünyanın ilk 500Hz oyuncu monitörünü duyurdu.

FullHD çözünürlükte 500Hz yenileme hızı sunacak

Şirketin paylaştığı görsele baktığımızda 27 inçlik bir ekran boyutuna sahip olan yeni monitör, 500Hz yenileme hızının yanı sıra ayrıca 1 ms tepki süresi, 8 bit renk gamı desteği ve 8 şeritli bir eDP bağlantısı ile geliyor. Her ne kadar FullHD çözünürlüğe sahip panellerin kullanımı giderek azalsa da, bu monitörlerin profesyonel oyuncular ve oyunlarda daha yüksek FPS almayı hedefleyen kullanıcılar tarafından tercih edildiğini söyleyebiliriz.

Geçmişte dünyanın ilk 110 inç 8K 120Hz panelini de tanıtan BOE'nin yeni yatırımları devam edecek gibi gözüküyor. Şirket yeni oyuncu monitörü hakkında henüz ayrıntılı bilgiler paylaşmamış olsa da, yakın bir zamanda bağlantı seçenekleri, çıkış tarihi veya fiyatı gibi önemli detayların açıklanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3888 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
boe, Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim