Anlık Bildirim

Braun, yeni Series 8 ve güncellenen Series 9 modellerini tanıttı

P&G markası Braun, yeni tıraş makinelerinin Türkiye'deki tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni Series 8 ve güncellenen Series 9 tıraş makineleri uzun pil ömrü ile öne çıkıyor.

Braun, yeni Series 8 ve güncellenen Series 9 modellerini tanıttı Tam Boyutta Gör

Braun, akıllı tıraş makineleri ailesine yeni Braun 8 Serisi ve güncellenen Braun 9 serisi modellerini ekledi. Yeni modellerin Türkiye'deki lansmanı yapıldı.

Yeni Series 8 ve güncellenen Series 9 tıraş makineleri kullanıcının tıraş deneyimini takip ediyor ve daha iyi performans için tavsiyelerde bulunuyor. Örneğin bildirim ekranında başlığı ne zaman temizlemeniz ve değiştirmeniz gerektiğini söylüyor. Pil durumunu da dijital olarak görebiliyoruz.

Braun, yeni Series 8 ve güncellenen Series 9 modellerini tanıttı Tam Boyutta Gör

Diğer modellere göre daha büyük pile sahip 8 serisi ve güncellenen 9 serisi yüzde 20 daha uzun pil ömü sunuyor. Tam şarj ile 60 dakika, 5 dakikalık şarj ile de 1 tıraşlık kullanım sunuyor.

Braun’un akıllı SyncroSonic teknolojisi sayesinde dakikada 30.000 çapraz kesme hareketi ve 32 bit işlemcisi ile makinenin gücünü sakalınızın ihtiyacına ve yoğunluğuna göre otomatik olarak ayarlıyor.  Islak ve kuru olarak kullanılabilen yeni Series 8 ve Series 9, tek bir cihaz ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılamayı vaat ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim