Anlık Bildirim

Brave tarayıcısı Apple M1 ile uyumlu

Masa üstü ve mobil dünyanın başarılı tarayıcılarından olan Brave; yeni güncellemesiyle artık Apple M1 yonga seti üzerinde çok daha verimli bir şekilde çalışabilecek.

Brave tarayıcısı Apple M1 ile uyumlu Tam Boyutta Gör

Gizlilik odaklı özellikleri ve varsayılan olarak gelen reklam engelleyicisiyle milyonlarca kullanıcıya ulaşan Brave tarayıcısı; şimdi Apple M1 optimizasyonu ile Mac kullanıcılarına hoş bir sürpriz yapıyor.

Brave tarayıcısı Apple M1 uyumlu

Mobil, Windows, Mac ve Linux sürümleriyle uzun süredir faaliyet gösteren Brave tarayıcısı aylık olarak 20 milyon, günlük olarak da 7 milyon aktif kullanıcıya ulaşmayı başardı. Gizlilik odaklı olan tarayıcı ayrıca varsayılan olarak bir reklam ve izleme engelleyicisi ile geliyor. Basic Attention Token kripto parası ile ortaklık kuran tarayıcıda belirli dönemlerde BAT kazanarak bunları içerik üreticilerine dağıtmak mümkün.  

Chromium tabanlı olaran tarayıcı son sürümü ile Apple M1 yonga setine de destek sunmaya başladı. ARM mimarisine destek ile birlikte tarayıcının daha hızlı ve daha enerji tasarruflu olarak çalıştığı ifade ediliyor.

ARM mimarisine uyumluluk haricinde yeni sürümde IMDB ve HBO Max platformlarında video oynatırkan yaşanan takılma sorunlarının da giderildiği ifade ediliyor. Brave tarayıcısına aşağıdan erişebilirsiniz.

Brave tarayıcısı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim