Anlık Bildirim

Bu hafta vizyona giren filmler: Yeni Spider-Man filmi sonunda vizyonda

17 Aralık 2021 Cuma günü Türkiye'de vizyona 5 farklı film giriyor. En dikkat çeken filmin şüphesiz Spider-Man: No Way Home olduğunu söyleyebiliriz.                   

Aralık ayının özellikle sinema severler için bir hayli keyifli ve dolu geçeceğini zaten biliyorduk. Bu yoğunluk da bu hafta vizyona giren filmlerile özellikle bir film ile devam ediyor.

17 Aralık'ta yani bugün vizyona giren filmlere baktığımızda şüphesiz en çok Spider-Man: No Way Home'un dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Ayrıca Karanlık Kız isimli film de bir hayli dikkat çekiyor. Aşağıda detaylarını verdiğimiz filmlerin tamamını bugünden itibaren sinemalarda izleyebilirsiniz.

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Bu hafta vizyona giren filmler Tam Boyutta Gör

Spider-Man: No Way Home

Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei ve Jamie Foxx'un başrollerinde oynadığı "Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok" izleyici ile buluşacak. Jon Watts'ın yönetmen koltuğunda oturduğu macera, bilim-kurgu ve aksiyon ağırlıklı film, kimliği açığa çıkan Örümcek-Adam'ın, bu konuda Doktor Strange'den yardım istemesiyle gelişen çetrefilli olayları konu ediniyor.

Yarım Kalan Hayat

Michael Uppendahl tarafından sinema perdesine taşınacak olan "Yarım Kalan Hayat", her alanda hayatının baharını yaşamakta olan başarılı bir adamın geçirdiği bir kaza sonucu değişen hayatını odağına alıyor. Dram türündeki ABD yapımı filmin başrollerinde Aaron Paul, Lena Olin, Tom Berenger, Celia Weston ve Michael Weston rol aldı.

Karanlık Kız

Olivia Colman, Dakota Johnson, Jessie Buckley, Peter Sarsgaard ve Paul Mescal'ın başrollerinde oynadığı "Karanlık Kız" adlı yapımın yönetmenliğini Maggie Gyllenhaal üstlendi. Napoli Romanları ile adından söz ettiren Elena Ferrante'nin aynı isimli romanından uyarlanan film, tek başına bir tatilde olan Leda'nın, genç bir anneyle tanışması sonrası kendi annelik geçmişine doğru yaptığı zorlu içsel yolculuğu anlatıyor.

Maşa ile Koca Ayı 4

Rus yapımı bir animasyon filmi olan Maşa ile Koca Ayı 4’te ormandaki dostlar yeniden buluşuyor! Animasyon serisinin yeni filminde dünyayı keşfetmeyi çok seven, akıllı olduğu kadar yaramaz olan Maşa ve en yakın dostu Koca Ayı’nın birbirinden farklı hikayelerini izleyeceksiniz.

Kumbara

Yönetmenliğini Ferit Karol'un yaptığı filmin konusu şöyle: Orhan 38 yaşında bir aile babasıdır. Bir yandan ev kazası yüzünden komaya girmiş annesiyle ilgilenirken, bir yandan da kefil olduğu arkadaşı ortadan kaybolduğu için üzerine kalan borcu kapatmakla uğraşır. Bu süreçte ailesiyle de arası açılır ve giderek baba rolünü kaybeder. Taksi şoförlüğü gibi ek işler yaparak başka bir adam haline gelir. Ferit Karol “Beklentilerimiz, korkularımız, kendimizi var etme çabamız bizi en yakınımızdaki insana ne kadar yabancılaştırabilir?” diye soruyor ve ekliyor: “Bu soru filmi yapma motivasyonunun temeliydi.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim