Anlık Bildirim

Disney+ Türkiye'ye geliyor: Türkiye için işe alımlar başladı

Disney'in kendi video akış platformu Disney Plus için Türkiye'de işe alımlar başladı. Bu da Disney+'ın beklenenden daha yakın bir zamanda ülkemize geleceğini gösteriyor.

Disney+ Türkiye için işe alımlar başladı Tam Boyutta Gör

Video akış platformları özellikle pandemi döneminde bildiğiniz gibi daha da popüler hale geldi ancak ne yazık ki bazı platformlar ülkemizde erişime açık eğil. Ülkemizde en çok beklenen platformların başında da Disney+'ın geldiğini söyleyebiliriz. Geçtiğimiz saatlerde güzel bir detay dikkat çekti.

Türkiye'de İşe Alımlar Başladı

LinkedIn üzerinde Disney Plus'ın resmi hesabında Türkiye Disney Plus için işe alımlar başlamış durumda. Buradaki sayfadan iş ilanlarına bakabilirsiniz. İş ilanlarına baktığımızda İnsan Kaynakları gibi önemli bölümlerin bile daha yeni alındığını görebiliyoruz. Bu da aslında önümüzdeki ilk birkaç ay içerisinde gelmeyeceklerini gösteriyor. Ayrıca ilanlar hibrit ve ofisten olarak da ayrılmış.

Yine de iş ilanlarının açılmış olması 2022 yılında platformun ülkemizde erişime açılacağını gösteriyor diyebiliriz. Şu an için en büyük soru işareti ise platformun ücreti. TL'nin her geçen saniye yaşadığı değer kaybı bu tarz şirketlerin planlarını etkileyecek mi bu da büyük bir soru işareti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21445 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
disney plus, Türkiye Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim