Anlık Bildirim

Bu yıl çıkacak Call of Duty, yeni nesil odaklı olacak

Activision'ın her yıl yayınladığı popüler FPS oyunu Call of Duty'nin yeni oyunu hakkında yeni detaylar açıklandı. Oyunu Sledgehammer Games'in geliştirdiği doğrulandı.

Bu yıl çıkacak Call of Duty, yeni nesil odaklı olacak Tam Boyutta Gör

Şüphesiz günümüzün en popüler oyunlarının başında Call of Duty geliyor. Her yıl yayınlanan oyunları sebebiyle oyunlarla ilgisi olmayanlar bile mutlaka birkaç kez bu seriyi duymuştur. Geçtiğimiz saatlerde serinin bu yıl çıkacak oyunu hakkında bazı detaylar açıklandı.

Geçtiğimiz aylarda yeni Call of Duty oyununu Sledgehammer Games'in geliştirdiğine dair bazı söylentiler çıkmıştı. Bu söylentiler Activision tarafından resmi olarak doğrulandı, yeni Call of Duty oyununu Sledgehammer Games geliştiriyor. Sledgehammer Games daha önce Call of Duty: WWII, Advanced Warfare ve Modern Warfare 3 gibi oyunların geliştirmesinde çalışmıştı.

Oyun ile ilgili yapılan bir diğer açıklama ise bu yıl çıkacak olan oyunun yeni nesil odaklı bir oyun olacağı. Oyun çok büyük bir ihtimalle yine eski nesil konsollara da çıkış yapacak ancak geliştirici ekip oyun deneyimininin özellikle yeni nesilde iyi olması için çalışıyor.

Ayrıca oyunda klasik çok oyunculu mod, hikaye modu ve co-op modunun olacağı açıklandı. Büyük bir ihtimalle oyun yine Call of Duty Warzone ile entegre edilecektir. Ayrıca oyunun bu yıl sonlarında çıkacağı da tekrar belirtildi. Henüz resmi bir açıklama yok ancak güvenilir kaynaklar oyunun İkinci Dünya Savaşı temalı olacağını doğruladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim