Anlık Bildirim

The Witcher 3'ün yönetmeni CD Projekt'ten istifa etti

Oyun dünyasının en önemli yapımlarından biri haline gelen The Witcher 3: Wild Hunt'ın yönetmeni Konrad Tomaszkiewicz, inkar ettiği zorbalık suçlarının ardından istifa etti.

The Witcher 3'ün yönetmeni CD Projekt'ten istifa etti Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı, The Witcher serisinin son oyunu The Witcher 3 şüphesiz oyun dünyasının en iyilerinden biri olarak adını tarihe yazdırdı. Geçtiğimiz saatlerde ise oyunda büyük emeği olan isimlerden birisi şirketten ayrıldı.

Bloomberg tarafında ngeçtiğimiz saatlerde bildirildiğine göre CD Projekt Red çalışanlarından The Witcher 3'ün yönetmenliğini yapan Konrad Tomaszkiewicz, şirketten istifa etti. Konrad Tomaszkiewicz hakkında bir süredir mobbing yaptığına dair bir suçlama vardı.

Aylardır süren soruşturma sonucunda, bu iddiaları araştıran komisyon onu suçsuz bulmuştu. Ancak kendisi stüdyodaki diğer çalışanlar ile arasında çok net bir rahatsızlık olduğu için ayrıldığını açıkladı. Konrad Tomaszkiewicz, "Suçsuz bulunsam da birçok insan benimle çalışırken korku, stres veya rahatsızlık hissediyor. Sebep olduğum tüm rahatsızlıklar için özür dilerim. Bu konuda kendimi değiştirmek için çaba göstereceğim ve pes etmeyeceğim." açıklamasında bulundu.

Konrad Tomaszkiewicz'in The Witcher 3'teki emeğinin bir hayli fazla olduğunu söylemek gerek. Kendisi 2004 yılında şirkete bir testçi olarak girmişti. Tüm Witcher oyunları ve Cyberpunk 2077'nin üzerinde çalışmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim