Anlık Bildirim

Samsung, Tizen televizyonlar için bulut tabanlı oyun servisi geliştirdiğini duyurdu

Samsung'un geliştirdiği Tizen işletim sistemini destekleyen Samsung televizyonlar için bulut tabanlı oyun servisi geliyor. Şimdilik çok fazla ayrıntı yok.       

Bulut oyun servisi Samsung Tizen televizyonlara geliyor Tam Boyutta Gör

Bulut tabanlı oyun sistemi ya da orijinal ismi ile cloud gaming, oyun dünyasının geleceği olabilme potansiyeline sahip bir hizmet ve şu anda ekran kartı üreticilerinden, konsol üreticilerine kadar birçok şirket bu hizmeti sunmak veya iyileştirmek için çabalıyor. Geçtiğimiz saatlerde de Samsung'tan bu yönde güzel bir haber geldi.

Tizen TV'ler İçin Cloud Gaming Hizmeti

Samsung Geliştirici Konferansı'nın açılış konuşmasında yapılan duyuruya göre Samsung, Tizen TV'ler için cloud gaming ya da Türkçesi ile bulut tabanlı oyun servisi geliştirdiğini duyurdu. Ne yazık ki konu ile ilgili bir ayrıntı paylaşmadı.

Samsung'un böyle bir duyuru yapmış olması da gerçekten oyun dünyasında geleceğin bu olduğunu rahatlıkla  gösteriyor. Böyle bir platformun hangi oyunları destekleyeceği veya başka platformlardan erişim sağlanıp sağlanamayacağı büyük merak konusu. Çıkış tarihi de dediğimiz gibi belli değil ki bu da henüz sservisin çok başında olduklarını gösteriyor olabilir. İlerleyen aylarda detaylı bilgiler paylaşılacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim