Anlık Bildirim

Bundle, 2021’in önemli olaylarını NFT'ye dönüştürdü

Haber uygulaması Bundle, 2021'in önemli olaylarını 2021 Hatıra Kartları adında bir koleksiyona dönüştürdü. Hatıra kartlarını dilerseniz NFT olarak satın alabilirsiniz.

Bundle, 2021’in önemli olaylarını NFT koleksiyonu haline getirdi Tam Boyutta Gör

Yerli haber uygulaması Bundle, yılbaşı tebrik kartına yenilikçi bir çözüm getirdi. Bundle, 2021’in önemli olaylarını yılbaşı kartı görünümünde görselleştirerek bu kartları NFT koleksiyonu halinde kullanıcıların beğenisine sundu.

2021’in önemli olaylarından oluşan yılbaşı kartlarının dijital versiyonunu dilerseniz ücretsiz olarak arkadaşlarınızla veya sosyal medyada paylaşabilir ya da NFT’sini satın alarak dijital koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz.

2021 Hatıra Kartları adı verilen proje için Bundle tarafından özel bir sayfa oluşturuldu. Bu sayfada tüm kartları bir arada görüntüleyebiliyoruz. Bu sayfa ayrıca 2021’de hepimizi etkileyen olaylara kısa bir bakış atmamızı da sağlıyor. Kartlardan herhangi birini seçtiğiniz zaman karşınıza “Yılın kartını paylaş” ve “NFT ile sahip ol” şeklinde iki seçenek sunuluyor. NFT ile sahip ol seçeneğine tıklayınca OpenSea platformundaki NFT satışına yönlendiriyor. Toplam 21 adet edisyon bulunuyor.

2021 Hatıra Kartları: https://2021.bundle.app

2021 Hatıra Kartları, Bundle’ın deneyimsel çalışmalar ve değerli markalı içerikler hazırlayan kreatif stüdyosu Bundle Studio tarafından üretildi. Türkiye’nin en sevilen haber uygulaması Bundle, 20 ülkeden 22 farklı kategoride 13 binin üzerinde kaynak ile kullanıcılara kişisel haber akışlarını oluşturma imkanı sunuyor. Günün önemli gelişmelerini anlık bildirimlerle alan kullanıcılar, Bundle’da yılda 500 milyondan fazla içerik tüketiyor. DonanımHaber'deki içerikleri Bundle'dan takip edebilirsiniz.

Bundle News: Breaking & Local Bundle News: Breaking & Local Bundle News: Breaking & Local Bundle News: Breaking & Local News Ücretsiz 140,4 MB

Bundle: Habere Ulaşmanın En Hı Bundle: Habere Ulaşmanın En Hı Bundle: Habere Ulaşmanın En Hı Bundle: Habere Ulaşmanın En Hı Bundle News Haberler ve Dergiler Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim